Klub kresťanských pedagógov Michalovce

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Knihy, ktoré sa oplatí prečítať

Max Lucado: Láska hodná dávania
Autor v tejto knihe poukazuje na osobnú lásku Boha ku každému človeku osobitne, o potrebe trpezlivosti, o jeho vernosti, o dôležitosti každého z nás a podobne. Ak dovolíme jeho láske, aby nás naplnila, tak je to „Láska hodná dávania“.
Slovenské vydanie KUMRAN 2010

Tomáš Akvinský: Výklad

Aj keď je to dielo z obdobia stredoveku, obsahuje myšlienky kroré sú hodnotné aj pre dnešok. Ide o cyklus kázní o Apoštolskom vyznaní viery, Desatore Božích prikázaní a Modlidbe Pána.
Vydal Spolok svätého Vojtecha 2010

Anton Hlinka: Keď zakvitne rumovisko
Je to príbeh ťažko telesne postihnutého dievčaťa Nancy Hamiltonovej, ktorá aj napriek svojej chorobe dokázala rozdávať radosť a lásku blízkym vo svojom okolí.
Vydalo Vydavateľstvo DON BOSCO 1998

Scott Hahn: Kto si, Mária?

Táto kniha je biblickým štúdiom, hlbokým teologickým textom a aj prierezom ako sa daná téma vyvíjala v dejinách cirkvi. Je vyznaním lásky syna vlastnej matke i Božej matke, je holdom Bohorodičke.
Vydali Redemptoristi – Slovo medzi nami, 2006

Ursula Kochová: Edita Steinová

„Kto bola Edita Steinová? Jedna z miliónov. Sestra Benedikta z Kríža. Židovka. Kresťanka. Rehoľníčka. Filozofka. Bojovníčka za práva žien. Dcéra, sestra, priateľka. Svätica?“ (citát)
Vydal Spolok svätého Vojtecha 2012

O nás | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014